За проекта

За проекта


"Библиотеката" е Интернет платформа, която предлага посредничество между тези, които продават и тези, които търсят книги. Създаването на портала започна в началото на 2013 година и на 24 Май бе открит.

Защото, ако една книга вече е непотребна за някого, то за други е отдавна търсена. А книгата - и като текст, и като вещ, повишава своята стойност в пътуванията си между читателите. Помогнете й да намери своя нов притежател, своя нов читател, своя нов приятел...


Тук ще откриете книгите, списанията, учебниците, сборниците, плочите, вестниците, картичките и пощенските марки, които търсите. Предлагани от библиотекари професионалисти, антиквари, но и Вие ще предложите книги от личната си библиотека, защото:

сте ги прочели и няма да ги препрочитате;

подарени са Ви, но не са по вкусът ви;

притежавате ги в няколко екземпляра;

имате ги в различни издания, а едното от тях не ви е нужно.

И още - с наша помощ ще се освободите от книгите, за които предвиденото място не достига;

или, които имат антикварна стойност и ценителите им ще предложат добра цена;

или, които желаете да подарите.

Всичко около нас се променя, но ценната книга си остава ценна дори и след години!


Към купувачите

Регистрирай те се безплатно само с няколко клика, разгледайте или потърсете книгата на вашите желания направете поръчка. Докато поръчвате, изберете изгодния за Вас начин на доставка и плащане измежду предложенията на библиотекаря.

Всички книги, към които има бутон "Купи", са налични. Обявената цена е цената, която дължите на библиотекаря за книгата. В нея не се включва цената за доставка.

Можете да задавате въпроси за състоянието и съдържането на книгата. А след като направите поръчка, може да следите статуса на поръчката си в реално време. При необходимост,  може да се свържете с библиотекаря за евентуални уточнения по доставката. За редовните купувачи сме приготвили ранг система в която ще получавате отстъпки при всяко изминало ранг ниво.

Ранг ниво за купувачи:

Ранга се определя от броя на купените книги и сумата на купените книги. Ранга се следи в профила на купувач. Ранговете за купувачи са: Начинаещ Купувач, Средно напреднал Купувач, Напреднал Купувач, Професионален Купувач, Висш Купувач, Книговед, Средно напреднал книговед, Напреднал книговед, Професионален книговед, Висш книговед. Отстъпките ви за всяко ниво се определя от всеки библиотекар. Остъпките ви важат за всички книги на библиотекаря.


Към библиотекарите

Регистрирай те се безплатно и добавете книгите, които продавате. Няма ограничения за техния брой, вид и категория. Може да си направите безплатно собствена библиотека, в която да си публикувате всички ваши оферти, по категории, по цена, по година, по издател, по автор и др.. Книгите Ви ще се появят веднага в портала. При поръчка или съобщение към ваша оферта, ще получите съобщение по e-mail и във вашия профил в портала, а във вашия акаунт ще можете да извършите необходимите действия и да получите необходимата информация, за да продадете успешно книгата.

Ранг ниво за библиотекари:

Ранга на библиотекаря се определя по: Брой въведени книги, Брой продадени книги и Сума на продадените книги.


Съвети

Ежедневно следете e-mail, който сте представили. Докато чака отговор, купувачът/библиотекар.

Съобразявай те се с пазарните принципи и поставяйте реални цени.

Бъдете учтиви, добронамерени и коректни.

Доверието и степента на сигурност, бързината и точността на реакциите са решаващи.

Информацията за книгата трябва да е максимално пълна, корицата качествена, допълнителните данни - изчерпателни.

Не се възползвайте от поставени от друг библиотекари корици и анотации. Добавяйте собствено съдържание, бъдете уникални. Купувачите ще го оценят.

Не спестявайте недостатъците, не скривайте предимствата на своето предложение.

Пишете грамотно, непременно препрочетете написаното, преди да го изпратите, а ако забележите каквато и да е грешка, влезте отново и редактирайте.

При всяка не сериозност от страна на библиотекаря администратора може да ви направи библиотеката не активна.  

Припомняме Ви, бъдете коректни и сериозни към това начинание библиотекар!!!


Права и отговорности

"bibliotekata.eu" има право да спре достъпа или да наложи други санкции на определени ползватели при получаване на сигнали или при установяване на некоректно отношение към купувачи, към библиотекар, както и помежду им или при установяване на други нередности.

"bibliotekata.eu" не носи отговорност за невярна или неточна информация, предоставена за ползване от потребителите, нито за нанесени вреди, пропуснати ползи или некоректност при уреждане на взаимоотношенията библиотекар - купувач. Всеки сам преценява риска при изпращане на оферта и при получаване на заплащане за нея.


Нека чрез нас книгата, списанието, учебника, сборника, грамофонната плоча, вестника, картичката, пощенската марка да достигне до човека, който би я оценил най-много!


Благодарим Ви!! 

Координатите на www.bibliotekata.eu са:

Телефон за информация

+359988985130

+359899109150

https://www.facebook.com/bibliotekata.eu

e-mail: info@bibliotekata.eu

 

skype: bibliotekata.eu

гр. Варна

 


Уеб дизайн

http://dobg.net/

Адрес: гр. Варна, ул Кавала №30, ап.9

mob.:0889 132020; тел.:052 603993

e-mail: info@dobg.net

 

skype: dobg_company

Вход

Потребител
Парола

Забравена парола

E-mail